“I am very satisfied with the weekend. We were very fast through the whole weekend”, Christian said.

Christian and the team entered the official USF2000 test on Homestead Raceway with ambitions to get a good feeling in the car, finding a great setup, and put some laps in the bank. 

“Through all five sessions we were in top 5, ending with the 4thfastest laptime of the weekend. We had a good feeling going into the weekend, and it went very well. Our ambitions were that I found a good rhythm in the car. So being able to get within top 5 in this strong field, is very satisfying”.

Christian had a good feeling in the car, from the start. So instead of going for the fastest lap, the team tried out different adjustments during the weekend. And at finally they ended up with 2-3 strong setups, making them feel very comfortable, heading into the season opener on St. Petersburg, the coming weekend. 

Christian is very eager to get on with the season. The team is on a high note and the mood is great, so it is all set, to be a fine season opener.

“We have a lot of fun in the team, and we laugh a lot. It makes things a lot more fun. Anyway, now I want to go racing for points. See you in St. Pete!” Christian ended with a big smile.

 ___________________________________________________________________________________________

 

Christian Rasmussen stempler ind i USF2000 med en stærk testweekend!

”Jeg er meget tilfreds med weekenden. Vi har været meget hurtige gennem hele weekenden”, siger Christian.

Christian og teamet ankom til den officielle USF2000 testweekend med ambitioner om at få en god føling med bilen, at finde et godt setup for bilen, og at få nogle omgange under huden.

”Vi var i top 5 igennem alle fem træningssessioner og sluttede med at have den 4. hurtigste tid for weekenden. Vi havde en god følelse inden weekenden, og det gik rigtig godt. Vores ambitioner var, at jeg skulle finde en god rytme i bilen. At vi så kan ende i top 5 uden at stræbe direkte efter det, er meget tilfredsstillende”.

Christian følte sig med det samme godt tilpas i bilen. I stedet for at gå efter hurtigste omgang, testede teamet forskellige justeringer af bilen, gennem weekenden. Man endte op med 2-3 gode setups. Så nu føler de sig rigtig klar til sæsonpremieren i St. Petersburg i den kommende weekend.

Christian glæder sig vildt meget til at få gang i sæsonen. Teamet er i topform, humøret er højt så sæsonen kan bare komme an.

”Vi har det rigtig sjovt i teamet, og vi griner meget sammen. Det gør tingene meget sjovere. Men nu vil jeg altså snart til at køre om point. Vi ses i St. Pete!”, sluttede Christian med et stort smil.